Tervezés

További referenciák

Egy beruházás előkészítésének elengedhetetlen részét képezi a megfelelő minőségű tervdokumentáció elkészítése, mely alapján könnyen lefolytatható a megvalósítás.

Cégünk számára kulcsfontosságú a komplex mérnöki megközelítés egy projekt lebonyolításánál, ám egy újabb generáció képviselőiként nagy hangsúlyt fektetünk a hosszútávú fenntarthatóságra, a környezetbarát, energiatakarékos megoldásokra, az ember- és családcentrikus kialakításra. Ezen túl a technika rohamos fejlődésével is igyekszünk tartani a lépést: az úgynevezett BIM alapú tervezés sem okoz problémát; a lehetőségekhez mérten minden esetben a 3D-ban való megjelenítésre törekszünk.

Ehhez a szemlélethez ragaszkodva teljesítjük a generáltervezéshez kapcsolódó megbízásainkat is, amelyek többek között út-, épület (műemléki is) és közmű tervezési feladatok, különböző mélységben.

Több éves tapasztalatunk során készítettünk már jóváhagyási, engedélyezési és kiviteli tervdokumentációt is, melynek köszönhetően cégünk sokrétű, komplex szolgáltatásokat tud kínálni Partnerei számára.

Kapcsolódó projektek

adminTervezés